Koovee monen lajin mestari

 

NUORTEN MESTIS  2019-20:

 

Suomen Jääkiekkoliiton tulospalvelusivu:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/etsi?sstsbseason=2020&sstsblevel=78&sstsbdistrict=&sstsbstatgroup=5546


 

Pelipassi

Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia ja aikuisilla sarjakohtaisia. Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton.

Pelipassi lunastetaan joukkueesta riippuen seuran/joukkueen tai pelaajan itsensä toimesta. Jos pelaaja (tai pelaajan huoltaja) on itse vastuussa pelipassin lunastamisesta, kannattaa pelipassi hankkia hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua, näin maksu ehtii kirjautua järjestelmään ja pelaaminen onnistuu heti ensimmäisessä sarjapelissä.

http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit#pelipassiluokat

TOIMINTAOHJEET VAHINKOTILANTEESSA:

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OP:n lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi

2. Pohjola Sairaalat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa palvelevat ilman että käytät omaa rahaa. Korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä ja saat korvauspäätöksen saman tien.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OP:n verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OP:n tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

OP:n vahinkoapu: https://vahinkoapu.op.fi/info/op-mobiili.html

1. Hoitolaitosyhteistyökumppanimme löydät osoitteesta www.pohjola.fi > yritys- ja yhteisöasiakkaat > vahingot >kumppanuusverkostot > hoitolaitokset 

 2. Täytä Urheiluvahinkoilmoitus puhelimitse numerossa 0303 0303 (arkisin klo 8-18) tai verkossa osoitteessa www.pohjola.fi > yritys- ja yhteisöasiakkaat > vahingot >henkilövahingot > vapaa-aikana > tapaturma urheilussa ja siihen liittyvässä harjoittelussa


3. Korvauksenhakija maksaa hoitokulut ensin itse ja hakee Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta on haettava korvaukset 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu.
Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Ota mukaan Kelakortti. Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista Pohjolaan. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

 

2020 © Koovee Ry. By Great Media

Facebook Edustusjoukkue Koovee Ry